2011. május 15., vasárnap

TIBET FILMKLUB

A Tibet Filmklub 2011. május 18-án tartja soron következő bemutatóját! A nyár folyamán a vetítéseket a Norbulingka Tibet Központban (7633 Pécs, Páfrány u. 29/b., kapucsengő: Gátai) tartjuk, változatlanul kéthetente, szerda este 7 órai kezdettel. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Ez alkalommal a France 3 produkcióját, a Tibet - The story of a tragedy (55') című, angolul beszélő, francia dokumentumfilmet tűztük műsorra. A filmben régi felvételek is szerepelnek a 30-as évekből, de bemutatja a kínai megszállás immár több mint fél évszázados korszakát, a kínai kormány intézkedéseit, és ezek környezeti, emberi jogi és egyéb következményeit.

A filmvetítést beszélgetés követi. A vetítés, illetve a beszélgetés ideje alatt könyvek és tibeti ajándéktárgyak is vásárolhatók. Kérésünk mindenkihez, hogy támogassátok a rendezvénysorozat egyik eredeti célját, az adománygyűjtést az Arunachal Pradeshben élő tibetiek számára. A filmvetítéseken lehetőségetek szerint vásároljatok meg 2-300 Ft értékben egy-egy képeslapot, matricát - de természetesen a 108 shop egyéb kínálatából (tibeti dísztárgyak, zászlók, kulcstartók, tolltartók, cd-k, könyvek, rizsképek, festmények...) is válogathattok. Adományaitokat előre is köszönjük!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Figyelem! A kezdési időpont 7 óra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése