2011. május 2., hétfő

HIMALÁJA VACSORAEST

A tavaly decemberben megrendezett Ázsiai Vacsoraest nagy sikerére való tekintettel, 2011 május 12-én 19.00. órai kezdettel újra a belvárosi Shir Khan Étteremben vacsorázhatnak, beszélgethetnek együtt az ázsiai konyha kedvelői a Himalája Vacsoraest alkalmával!
A menü ezúttal csupa olyan fogásból áll, melyek a Himalája országainak, vidékeinek konyhájából kerültek az európai éttermek asztalaira. Hogy pontosan mi, az ismételten a séf meglepetése!!! Ígérete szerint az étlap új különlegességeit is kipróbálhatják a vendégek! Ami pedig továbbra is biztos: hogy változatos (a menüsor ízelítőt ad Nepál, India, Pakisztán konyhaművészetéből, ügyelve arra, hogy tökéletes legyen az ételek, az ízek harmóniája), és hogy vegetáriánusok és húsevők számára is tartogat finom falatokat! Mindezt kellemes, exkluzív, stílusos környezetben, ahol a dekoráció, a színek, az illatok és a zene is a felszolgált ínyencségek világát tükrözi. Érkezéskor welcome drink várja a vendégeket! (Az étteremről és kínálatáról bővebben: http://www.sirkhanetterem.eu/.)
A vacsoraestre előzetes regisztráció szükséges; jelentkezni lehet a norbulingkatibet@gmail.com e-mailen vagy a 20/9771661-es telefonszámon.
A vacsora ára: 1950.- Ft (+ italfogyasztás).

Mindenkit szeretettel várunk!
Norbulingka Tibet Központ
Shir Khan Étterem



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése