2011. december 31., szombat

Asztrológia kezdő tanfolyam Pécsett (intenzív)

Asztrológia kezdő tanfolyam Pécsett (intenzív)

Vezeti: Gál Judit asztrológus
Ideje: négy szombaton, 10-16 óra között, 6-6 órában. Az időpontok: 2012. február 11, március 10, április 7 és május 5.
Helye: PTE PMMK Boszorkány utcai Kollégiuma, Pécs, Boszorkány u, 2.
Ára: 30.000.- Ft/fő, mely összeg legfeljebb két részletben fizetendő. Egy rész (legalább 10.000.- Ft) előlegként a jelentkezéskor, a másik pedig a tanfolyam indulásakor.
Kedvezmény: aki hoz magával még embert, 5.000.- Ft kedvezményt kap. Ha pl. két ismerősnek, barátnak felhívod a figyelmét a tanfolyamra és részt is vesznek, 10.000.- Ft kedvezményt kapsz.
Jelentkezni lehet: Gátai Hajnalka, +36-20/9771661, vagy norbulingkatibet@gmail.com



A TANFOLYAM
Gál Judit asztrológus által kidolgozott intenzív, rendhagyó formájú asztrológiai képzés, a mai kor igényeihez igazítva.
Ez a tanulási forma mindenkinek, de különösen olyan hallgatóknak alkalmas: akiknek kevés az ideje, nem szeretnének egy (majd még két-három) évet erre szánni, illetve akik tudják magukról, hogy a kitartás hiányzik fő erényeik közül; akiknek indíttatásuk van felfrissíteni, vagy rendszerbe foglalni már megszerzett ismereteiket;akik az asztrológiát kiegészítésként kívánják alkalmazni más tanulmányaik mellett.
Tematika
Kezdő, középhaladó és haladó részre tagolódik 3-3-5 hónap időtartamban. Mindegyik fokozatban tetemes mennyiségű jegyzetet kap a hallgató, amelyet a szóbeli anyagrészek és – középhaladó, haladó szinten – nagyon sok gyakorlás egészít ki.

KEZDŐ
A hallgató azt sajátítja el, hogyan készítünk el egy horoszkópot: mik a kellékei, milyen jelentést hordoznak a jegyek, a bolygók, a bolygók kapcsolódásai (a fényszögek), az úgynevezett házak, és hogyan célszerű hozzáfogni egy horoszkópelemzéshez. Megtanuljuk, hogy egy adott horoszkóphoz vagy dátumhoz milyen karmikus előzmény, feladat társul.
A kezdő tanfolyam hozadéka
A hallgató a kezdő tanfolyam után képes lesz alapfokon a horoszkópelemzésre, jobban elfogadja embertársait, s főként önmagát, hiszen megért és kezelni tud egy sereg olyan dolgot, amivel addig esetleg küzdött. Az asztrológia az önismeret egyik legjobb eszköze, s ehhez már a kezdő szint is hozzásegít. A foglalkozások oldott hangulata elősegíti, hogy a hallgatónak vérévé váljon az asztrológiai (kozmikus) szemléletmód, ami tulajdonképpen egy életfilozófia. Ez megkönnyíti a nagy egészbe történő beilleszkedést.
Hogyan zajlik a tanfolyam?
A résztvevők tankönyvként funkcionáló jegyzetet kapnak. Ennek anyagát egészítik ki a humorral fűszerezett előadások, és a gyakorlás, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hallgató megtanulja értelmezni, egységbe ötvözni a különféle jelzéseket.
Szükséges lesz még beszerezni Efemeridát (bolygóállás-táblázatot), valamint Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve c. munkáját. Ezekről a hallgatók egyénileg gondoskodnak.



A további tanfolyamok (a kezdő tanfolyam folytatásaként lebonyolítható, középhaladó és haladó tanfolyamok) részletes ismertetését megtalálod a www.karmaasztrologia.com web-oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése