2011. augusztus 17., szerda

INDONÉZ VACSORAEST


Az Ázsiai, valamint a Himalája Vacsoraest nagy sikerére való tekintettel, 2011 szeptember 23-án 19.00. órai kezdettel újra várunk minden kedves ínyenc, az ázsiai konyha iránt érdeklődőt a belvárosi Shir Khan Étterembe, ahol együtt vacsorázhatunk, beszélgethetünk az Indonéz Vacsoraest alkalmával!
A menü ezúttal csupa egzotikus, indonéz különlegességgel varázsolja el a tisztelt asztaltársaságot! A séf megint csak nem árult el részleteket, de ami továbbra is biztos, hogy változatos, az ízek harmóniájára épülő, vegetáriánusok és húsevők számára is finom falatokat tartogató felhozatal foga várni a vendégeket! Mindezt kellemes, exkluzív, stílusos környezetben, ahol a dekoráció, a színek, az illatok és a zene is a felszolgált ínyencségek világát tükrözi. Érkezéskor welcome drink várja a vendégeket! (Az étteremről és kínálatáról bővebben: http://www.sirkhanetterem.eu/.)
A vacsoraestre előzetes regisztráció szükséges; jelentkezni lehet a norbulingkatibet@gmail.com e-mailen vagy a 20/9771661-es telefonszámon.
A vacsora ára: 1950.- Ft (+ italfogyasztás).

Mindenkit szeretettel várunk!
Norbulingka Tibet Központ
Shir Khan Étterem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése