2011. augusztus 18., csütörtök

FENG SHUI A MINDENNAPOKBAN


A Feng Shui alapjairól, rendszeréről, szimbólumairól és a mindennapokban történő alkalmazásairól (lakás, kert, üzlet, önismeret, emberi kapcsolatok stb.) tart egynapos képzést Pokorádi Ildikó, Feng Shui tanácsadó és oktató, keleti sorselemző.

Az oktatás 2011. szeptember 24-én, szombaton 9 órától 18 óráig  tart, a Norbulingka Tibet Központban (7633 Pécs, Páfrány u. 29/b., 3/12., kapucsengő: Gátai), vagy nagyobb létszám esetén külső helyszínen. A tanfolyam minimum 6 fő részvételével indul, díja: 7500.-Ft/fő.

További információk és jelentkezés:
Gátai Hajnalka
+36-20/9771661


2011. augusztus 17., szerda

INDONÉZ VACSORAEST


Az Ázsiai, valamint a Himalája Vacsoraest nagy sikerére való tekintettel, 2011 szeptember 23-án 19.00. órai kezdettel újra várunk minden kedves ínyenc, az ázsiai konyha iránt érdeklődőt a belvárosi Shir Khan Étterembe, ahol együtt vacsorázhatunk, beszélgethetünk az Indonéz Vacsoraest alkalmával!
A menü ezúttal csupa egzotikus, indonéz különlegességgel varázsolja el a tisztelt asztaltársaságot! A séf megint csak nem árult el részleteket, de ami továbbra is biztos, hogy változatos, az ízek harmóniájára épülő, vegetáriánusok és húsevők számára is finom falatokat tartogató felhozatal foga várni a vendégeket! Mindezt kellemes, exkluzív, stílusos környezetben, ahol a dekoráció, a színek, az illatok és a zene is a felszolgált ínyencségek világát tükrözi. Érkezéskor welcome drink várja a vendégeket! (Az étteremről és kínálatáról bővebben: http://www.sirkhanetterem.eu/.)
A vacsoraestre előzetes regisztráció szükséges; jelentkezni lehet a norbulingkatibet@gmail.com e-mailen vagy a 20/9771661-es telefonszámon.
A vacsora ára: 1950.- Ft (+ italfogyasztás).

Mindenkit szeretettel várunk!
Norbulingka Tibet Központ
Shir Khan Étterem

2011. augusztus 15., hétfő

Crowley-Tarot Domján Mónikával!


Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Domján Mónika pszichológus, önismereti tréner, Tarot-szakértő egyéni és csoportos tréningjeit, tanácsadásait, tanfolyamait.

Az alábbi linkeken tudhattok meg többet minderről:

Örömmel jelentem, hogy őszi program-ajánlónk részeként, igény – és megfelelő létszám (minimum 5 fő) – esetén Pécsett is indul Tarot-tanfolyam! (Az időpontot természetesen igyekszünk majd egyetlen hétvégére „tömbösíteni”, előreláthatólag novemberben.) Kérlek, jelezzétek az alábbi elérhetőségeimen, ha szívesen részt vennétek rajta; rövidesen jelentkezem a részletekkel!

Gátai Hajnalka
+36-20-9771661

2011. augusztus 8., hétfő

ÚJ! Indiai főzőtanfolyam Pécsett, a Shir Khan Étteremben!

Figyelem!

Hamarosan indiai főzőtanfolyam indul Pécsett, a Shir Khan Étteremben!

A tanfolyam magában foglalja 6 főétel, ezen belül:
-          2 csirke,
-          2 bárány,
-          2 vegetáriánus étel
továbbá:
-          1 indiai ital
-          és az indiai „naan-kenyér”
elkészítését.

Az ételekhez az alapanyagot az étterem biztosítja, és a főzés végeztével azok helyben fogyaszthatók vagy tetszés szerint hazavihetők.

A tanfolyam vasárnapi és hétfői napokon kerül megrendezésre, időtartama: 3-4 óra. A végleges időpont megegyezés szerint, a csoport függvényében alakul.

A tanfolyam ára (mely magában foglalja az alapanyagokat, a kiszolgálást vagy csomagolást is): 13.500.-Ft.
Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Gátai Hajnalka
+36-20/9771661

A Norbulinkga Tibet Központ a megjelentetett hirdetés tartalmáért, illetve a benne foglaltaktól való esetleges eltérésekért felelősséget nem vállal.

2011. augusztus 7., vasárnap

TIBET FILMKLUB

A Tibet Filmklub 2011. augusztus 10-én tartja soron következő bemutatóját! A nyár folyamán a vetítéseket a Norbulingka Tibet Központban (7633 Pécs, Páfrány u. 29/b., kapucsengő: Gátai) tartjuk, változatlanul kéthetente, szerda este 7 órai kezdettel. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ez alkalommal az 1982-ben készült, Gandhi című, magyar nyelven beszélő, nyolc Oscar-díjjal jutalmazott angol-indiai film első részét mutatjuk be. (A film hossza 183 perc, ezért két részletben nézzük meg.) A filmvetítést beszélgetés követi.

Röviden a filmről:
A filmeposz 56 évet ölel fel a 79 évesen merénylet áldozatává lett, legendás indiai vezető, Mohandas Karamchand Gandhi életéből. 1893-ban pár hónapra Dél-Afrikába érkezik az Angliában végzett, 24 éves családos indiai ügyvéd, Gandhi. A személyes méltóságát és igazságérzetét egyaránt sértő faji megkülönböztetés olyannyira megdöbbenti, hogy úgy érzi, tennie kell valamit. 21 év fáradságos küzdelme után az indiaiak és a színes bőrűek egyenlőségéért indított erőszakmentes küzdelem, a Satyagraha ideológusává és vezérévé érett. Ekkor kapta a "Mahatma" nevet, amely Indiában "nagy lelket" jelent.

A vetítés, illetve a beszélgetés ideje alatt könyvek és tibeti ajándéktárgyak is vásárolhatók. Kérésünk mindenkihez, hogy támogassátok a rendezvénysorozat egyik eredeti célját, az adománygyűjtést a Arunachal Pradeshben élő tibetiek számára. A filmvetítéseken lehetőség szerint vásároljatok meg 2-300 Ft értékben egy-egy képeslapot, matricát - de természetesen a 108 shop egyéb kínálatából (tibeti dísztárgyak, zászlók, kulcstartók, tolltartók, cd-k, könyvek, rizsképek, festmények...) is válogathattok. Adományaitokat előre is köszönjük!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Figyelem! A kezdési időpont este 7 óra!
Részvételi szándékotokat kérlek, mindenképpen előre  jelezzétek!

Gátai Hajnalka
Tenzin Lhamo
20/9771661
norbulingkatibet@gmail.com